Mašine za obradu drveta

Mašine za obradu drveta
Bavite se obradjivanjem drveta...Obogatite svoju radionicu najboljim mašinama za brušenje ili sečenje drveta.Kod nas možete naći najopremljenije firme u Beogradu koje prodaju lakirnice, šlajferice, strugove, glodala, kant mašine, testere...Nemojte obilaziti Beograd, jednostavno pozovite neku od njih i nabavite sebi bilo koju mašinu za obradu drveta koja Vam je potrebna.
ecomex-cacak-masine-za-obradu-drveta

Ecomex Čačak

Čačak, Bulevar olobodilaca 86 +381 32 5350350
MAŠINE ZA OBRADU DRVETA BEOGRAD ECOMEX ČAČAK Proizvođači: -Arntz Nemačka -Pilana Češka
ake-djantar-masine-za-obradu-drveta

Ake Djantar

Bačka Topola, Glavna 60 +381 24 715849
MAŠINE ZA OBRADU BEOGRAD DRVETA AKE DJANTAR AKE, sa tradicijom više od 50 godina, je jedna od vodećih firmi na svetu u oblasti proizvodnje alata za obradu drveta.
Naši proizvodi se koriste u velikim firmama sa masovnom proizvodnjom, a takođe i u malim stolarskim radnjama.
Pored kvalitetnih standardnih alata, jaka strana nam je i pojedinačna proizvodnja alata prema zahtevima kupaca, a takođe i kvalitetna servisna podrška na celoj teritoriji Srbije.
Cenovnik
alux-masine-za-obradu-drveta

Alux

Beograd, Sremčica, Doljanska 100 +381 11 2525485
MAŠINE i OPREMA ZA DRVO.
Alat za obrtanje klada, Mašina za čišćenje kružnih testera, Mašine za čišćenje trakastih testera, Univerzalni oštrač trakastih testera, Ošćtrač kružnih testera sa karbidnim vrhom, Mašina za oštrenje uskih trakastih testera, Mašina za ivičenje dasaka i greda, Višerezna mašina, Ručni set za kružne testere, Manuelni set testera za okvire testera, Ručna mašina za podešavanje kružnih testera, Trakasti remen.
Mašine za obradu drveta - Proizvodi/Usluge
Mašine za obradu drveta-2
Industrija obrade drveta danas se sve brže razvija zahvaljujući, prvenstveno, rastućem trendu potražnje ekološki održivih materijala te samim tim i rastućim potrebama za proizvodima od drveta. Kako bi proizvođači bili u stanju da zadovolje potrebe potrošača i ostanu konkurentni na dobro pokrivenom i kompetitivnom evropskom i svetskom tržištu, moraju raspolagati određenim mašinama i tehnologijom uz koje će gotov proizvod biti savršen po kvalitetu, ali i proizveden na što je moguće lakši, brži i isplativiji način. Mašine za obradu drveta se sve više razvijaju i usavršavaju kako bi svoje radnje obavljale besprekorno i uz minimalne ili nepostojeće viškove materijala. U slučajevima kada ipak postoji značajna količina otpadnog materijala, mogu se primeniti i specifične mašine za drvo koje služe za recikliranje i prenamenu, poput drobilica i briketirki. Mašine za obradu drveta služe za izradu raznih građevnih elemenata, od greda, dasaka, spojeva i drugih delova, pa sve do gotovih proizvoda. U stolariji se ove mašinekoriste za preciznu izradu kvalitetnih proizvoda poput nameštaja, prozora, stepeništa, vrata, ograda i slično. Gotovo se svi svakodnevni predmeti mogu pronaći i u drvenoj varijanti.
Back to Top